V

Bojenje interijera

Nudimo Vam bojenje prostora najboljim uređajima u klasi Robe ROBIN 600/1200 LEDWash, Robe ROBIN ACTOR 6 i Studio Due City Color LED. Ovi su uređaji odmah po predstavljanju postali standard lighting industrije. Ovisno o prostoru u kojem se vaše vjenčanje odvija, predložit ćemo vam idealnu kombinaciju uređaja. Prostor se može obojiti u bilo koju nijansu neke od 16 milijuna boja, a boje se mogu izmjenjivati i podešavati tijekom večeri. Kako se radi o rasvjeti s digitalnim modulima, bojenje prostora savršeno se integrira u bilo koji paket rasvjete za plesni podij, te sinkronizira s inteligentnom rasvjetom za plesni podij. Nudimo Vam bojenje prostora s niskim stropom (koristi se veći broj uređaja s LED tehnologijom), te bojenje prostora s visokim stropom (koristi se manji broj arhitekturalnih rasvjetnih tijela s većim brojem LED elemenata).

 

16 milijuna boja

Prostor se može osvjetliti u više od 16 milijuna nijansi širokog spektra boja!

Bezbroj kombinacija

Boje se mogu i kombinirati u komplementarne rasvjetne scene kako bi se naglasili određeni dijelovi prostora

 

100% kontrola

Intenzitet i boje rasvjete pod stalnom su kontrolom našeg operatera koji prilagođava sve parametre ugođaju u dvorani te protokolu vjenčanja.

Opcije za sve

Tehnika osvjetljenja prostora s niskim stropom razlikuje se od one za osvjetljenje prostora s visokim stropom, stoga posjedujemo različite tipove rasvjetnih uređaja za obje namjene.