Laser Show

Nudimo vam laserske predstave zelenim ili višebojnim laserima na neku od popularnih glazbenih podloga. Također je moguće naručiti laser show sinkroniziran na glazbenu podlogu po vlastitom izboru. Malo je prizora koji su uzbudljivi poput laserskih zraka koje lete kroz zrak, odbijaju se od zrcala i dodiruju publiku. Jačina boje, oštrina i kinetika zrake lasera ne mogu se mjeriti ni sa jednim drugim izvorom svjetlosti. Oduševljenje publike neće izostati! Atmosferski efekti koji se postižu laserom, sastoje se od nekoliko elemenata - u nekim se slučajevima kortisti isprepletena "mreža" stotina tankih laserskih zraka, dok u se u drugim koriste laserski efekti poput tunela i ploha.

 

Spektakl

Laserske predstave kao kruna naše ponude predstavljaju spektakl koji vaši uzvanici neće nikad zaboraviti!

Kombinacije boja

Laserske predstave mogu se izvesti jednobojnim laserima ili laserima koji pokrivaju puni spektar od 16 milijuna boja.

 

100% sigurno

Naša je tvrtka korporativna članica međunarodne udruge laserista, posjedujemo dozvolu Ministarstva zdravstva RH za rad s laserima, a naše je osoblje temeljito školovano za rad s laserskom tehnologijom.

Opcije za sve

Laseri nisu rezervirani za "elitna" vjenčanja. Dovoljan je i jedan laserski projektor da bi se publiku ostavilo bez daha!