V

Specijalni efekti

Naglasite određeni trenutak u protokolu vjenčanja atraktivnim specijalnim efektima!

Specijalni efekti idealan su način naglašavanja određenog trenutka u protokolu svadbene svečanosti poput ulaska mladenaca, plesanja prvog svadbenog plesa ili bacanja buketa. Za sve specijalne efekte koristimo isključivo uređaje i tekućine europskih proizvođača kako bismo osigurali da sve protekne sigurno i u najboljem redu.

 

Magla

Uređaji za maglu (tzv. "hazeri") proizvode mikroskopske čestice dima koje nisu vidljive ljudskom oku, stoga vaši uzvanici neće konstantno biti u oblaku gustog dima. Kako se fotoni svjetla odbijaju od čestica magle, ovaj se efekt koristi za bolju vidljivost zraka inteligentne rasvjete i lasera.

Dim

Dim je idealan efekt za postizanje prave disko atmosfere na plesnom podiju. Vrlo popularan kod mlađih generacija, definitivno će pridonjeti opuštanju vaših uzvanika na plesnom podiju! Dimu se, po želji mladenaca, mogu dodati i razni mirisi.

 

Mjehurići

Mjehurići od sapunice, popularno zvani "balončići" najpopularniji su efekt za prvi ples mladenaca. Koristeći profesionalnu klasu otopine za mjehuriće, izbjegavaju se neugodne posljedice sapunice - skliski podovi i mrlje. U kasnijem dijelu vjenčanja mjehuriću su idealno sredstvo animacije najmlađih uzvanika na vjenčanju.

Niski dim - Suhi led

Niski dim je efekt koji se najčešće koristi u kazalištima, zabavnim parkovima i filmskoj produkciji. Uređaji prozivode gusti bijeli dim koji se širi podom te se pritom ne podiže u zrak. Definitivno se radi o najspektakularnijem efektu za prvi ples jer se, u kombinaciji s rasvjetom, postiže dojam da mladenci plešu na oblaku.