Svjetlost je naša strast!

LumiLas Wedding Light je brend tvrtke LumiLas d.o.o. registrirane za iznajmljivanje profesionalne show opreme, produkciju i rad s laserskim sistemima. Na tržištu vjenčanja prisutni smo već deset godina, a radimo na području cijele Hrvatske, na zahtjev klijenta i izvan granica RH. LumiLas je već dugi niz godina odgovoran za dizajn svjetla na najvećim koncertima regionalnih zvijezda kao što su Prljavo Kazalište, Gibonni, Đorđe Balašević, Sergej Ćetković, Saša Kovačević, Tony Cetinski...

Specijalizirani smo za scensku rasvjetu, te profesionalne svjetlosne, specijalne i laserske efekte. U našoj se ponudi nalazi inteligentna rasvjeta (profesionalna rasvjeta za plesni podij), arhitekturalna rasvjeta (uređaji za osvjetljavanje interijera i eksterijera) i specijalni efekti (dim, magla, suhi led, balončići, snijeg). Kako konstantno ulažemo u nove i moderne tehnologije, u svakom vam trenutku možemo ponuditi uređaje koji zadovoljavaju trenutne tehničke standarde i svjetske trendove na tržištu specijalne rasvjete i efekata.

Briga o kompletnoj produkciji osvjetljenja i efekata Vašeg vjenčanja povjerena je našem profesionalnom osoblju školovanom u inozemstvu, kako bismo bili sigurni da će sve proteći onako kako Vi to želite. Naš tim sastoji se od mladih iskusnih ljudi, stručnjaka u svojim područjima, koji svom poslu pristupaju ozbiljno i s entuzijazmom.

Posjetite našu glavnu stranicu